logo van Finding Ways

Wie ben ik?

Ik ben Kristel Verhaegen (°1974), klinisch kinder-en jeugdpsychologe en psychodyamisch psychotherapeute. Ik volgde mijn opleiding psychologie en psychotherapie aan de KU Leuven. Daarnaast deed ik een postacademische vorming in de forensische psychologie en psychiatrie (VUB). Voor de integratie van het werken met paarden heb ik me jarenlang bijgeschoold in de methodiek van Eagala via cursussen in binnen- en buitenland. Zelf heb ik een tijdje training gegeven bij Eagala en ben ik als freelance verbonden geweest aan de postgraduaat opleiding Hippotherapie aan de Artevelde Hogeschool te Gent. Ik blijf me bijscholen via het volgen van supervisie, intervisie en cursussen en studiedagen binnen het bredere veld van de psychologie en psychotherapie. Voor een dieper contact met natuur en omgeving op een meer transpersoonlijke manier, volg ik workshops in shamanisme.

Ik ben werkzaam binnen het jeugdteam van het CGG Andante te Berchem. Daarvoor heb ik ervaring opgebouwd op verschillende werkplekken (oa crisisopname afdeling Kinder-en Jeugdpsychiatrie AZ Nikolaas, OOOC De Grote Robijn, MFC De Hagewinde) en ben ik verbonden geweest aan enkele privépraktijken (Dialoog te Beveren, D-Link te Deurne, Vinkendaele in Kessel-lo…).

Ik ben bestuurslid geweest van vzw Young Horses en ben lid van de VVPT (Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische Therapie). Ik ben geregistreerd bij de Psychologencommissie (Nr 742104833).

Finding Ways is opgericht in 2005 en heeft doorheen de jaren verschillende samenwerkingsverbanden gehad. Zo kunnen we voor teambuilding en workshops samenwerken met De Hoogdonckhoeve te Werchter. Voor gezinstherapie werkten we samen met MettaMortsel.

De paardenkudde van Finding Ways bestaat momenteel uit Shaolin, Yore, Venn en pensiongaste Sa’Ida.

Binnenkort verwelkomen we enkele geitjes om onze werking te versterken.